Double N Residence

Previously existing walls were brought down, in order to create an open space, unifying a kitchen, a dining room and a living room. Merging aesthetic continues on to the bedroom, where two sinks and the wardrobe become the part of the room, as opposed to traditional approach of keeping them locked away from eye. \ The apartment overlooks the city and the mountains, and for the outer visual richness to be fully embraced, the windows were enlarged to the wall scale.

CREDITS Interior: STIPFOLD Project Leader: Beka Pkhakadze Copywriter: Mika Motskobili Location: Tbilisi / Georgia Type: Residential Interior Area: 150 sq.m. Year: 2016 Status: In Progress

You may also like

Split
2012
DT 0001
2011
Highgardens
2009
SlitLight
2010
Connectree
2017
Warmhole
2015
Fog
2013
Gazelli
2013
Sophie Villy - I Told You
2016
Font Design
2012