Cave

As soon as you enter the space, the core aesthetic of the design unfolds and it is only possible to see the main room through the tilted hallway. It meant to take your time for the idea of an actual comfort, smartness and practicality of the design to sink in. When navigating further into the room, one realizes, that the slopes direct the visitor from the narrow spaces toward the wider ones and vice versa. Leaning walls bend the space, making it simultaneously modest and sharp. \ The intention of diagonal walls being directional carries through the bedroom as well, but here, the steepness accentuates the workstation. In the case of the bathroom, the slope serves as a surface to lean on and relax.

CREDITS Project Leader: Beka Pkhakadze Copywriter: Mika Motskobili Photos: Beka Pkhakadze Location: Tbilisi / Georgia Type: Residential Interior Site: 120 sq.m. Year: 2012 Status: Complete Featured on: Architizer / Archilovers / The Interior Directory / IDAAF / designspotter / SocialDesignMagazine

You may also like

Kuzanov Clinic
2014
Blackbird
2011
Winter
2009
Paper House
2012
PureLight
2016
Split
2012
Camolair
2017
Gazelli
2013
Connectree
2017
InnerEdges
2016