Connectree

The house splits the outdoor space in two and stretches between fences that face each other. Double entrance, one of which leads to a garage, cuts through the side fence and is separated by a wall keeping a parking spot out of sight. \ Due to a small budget of the project, shapes of the building are minimalistic and design is focused on efficient dispersal of the rooms and keeping the entire building nourished with a natural light by day. White color is effectively contrasted with greenness of nature surrounding the house, as if the building is a canvas and the first image to greet you when entering the space is a tree, peeking out from the gaps of the wall in front of it.

You may also like

Sarpi Border Checkpoint
2011
Orien
2014
Batumi Arena
2013
Rockcrawler
2009
DT 0010
2012
Octopus
2017
R01 Hyper
2011
Shifter
2015
DT 0011
2012
InnerEdges
2016