Shifter

The hillside house for a large family is gracefully flattened out on the landscape. The facade is simultaneously minimalistic and massive, marking the building's modest and strong presence in nature. The multilayered open space in the backside of the house brings an inevitable sense of unexpectedness. The terraces in the garden with lounge areas and The playground carry a cosy vibe. \ The pool breaks up the front area into the basketball court and the space for relaxation. \ To enhance the idea of the residents being guests to the nature and are also part of it, the entire house is blessed with a mountain view.

You may also like

Sarpi Border Checkpoint
2011
Split
2011
Batumi Arena
2013
Rockcrawler
2009
Warmhole
2015
DT 0001
2012
R02 modular
2011
Octopus
2017
SlitLight
2010
Hive
2015