DT 0001

The design of the data centre building is deliberately bleak. Tightly clamped concrete panels and the narrow windows convey the idea of securing of what's within. The leaning panels are emitting a vibe of acceleration and frenzy, which is balanced out by symmetrically placed cut outs on the opposite ends of the facade. Upper gap is also the largest area through which a natural light is distributed into the building.

CREDITS Architecture: STIPFOLD Project Leader: Beka Pkhakadze Copywriter: Mika Motskobili Client: Ministry of Finance Location: Tbilisi / Georgia Type: Public / Government Area: 300 sq.m. Year: 2012 Status: Concept

You may also like

Gazelli
2013
Font Design
2012
Split
2011
Connectree
2017
SlitLight
2010
Sketches V01
2009
InnerEdges
2016
Double N Residence
2016
Warmhole
2015
Sarpi Border Checkpoint
2011