DT 0010

Every angle of the building informs a viewer of its primary purpose: securing the data; The entrance door and the front windows are hidden perpendicularly behind the concrete panels. If viewed from the sides, it leaves the impression of the building being dissected by the parallel concrete layers, the gaps of which are filled with glass. The negative space in the middle of the building serves as a garden. \ All external layers of the building, except for the backside, appear to be either folding in or outwards. \ The generators are located outside of the building and are also concealed with the concrete slabs.

CREDITS Architecture: STIPFOLD Project Leader: Beka Pkhakadze Copywriter: Mika Motskobili Client: Ministry of Finance Location: Tbilisi / Georgia Type: Public / Government Area: 300 sq.m. Year: 2012 Status: Concept

You may also like

Sketches V01
2009
Winter
2009
MRN Wave
2011
Highgardens
2009
Gazelli
2013
Sarpi Border Checkpoint
2011
Cave
2016
DT 0001
2012
Blackbird
2011
Different
2010