SlitLight

The form was unambiguously derived from functionality, which precisely implies, that more swelled part of the building is the busiest one: it holds the restaurant, the administration and the winter garden. Design was originally conceived as an oval shaped entity, but was simplified later on by breaking the silhouette down with interconnected lines, still keeping the plasticity. The opposite poles and the middle part of the space are strategically made of glass, so that the whole building is illuminated with a natural light during the day.

CREDITS Architecture: STIPFOLD Project Leader: Beka Pkhakadze Copywriter: Mika Motskobili Type: Cultural Year: 2010 Status: Concept

You may also like

R01 Hyper
2011
Paper House
2012
Cave
2016
Sarpi Border Checkpoint
2011
Sketches V02
2012
Double N Residence
2016
Blackbird
2011
Orien
2014
MRN Wave
2011
Gazelli
2013