Warmhole

The desert loft resident is involved in off-road activities and required a place, which would sustain its appearance through sandstorms and extensive heat. The massive metal structure elegantly sits in the harsh environment. \ The entrance door, secluded behind the thick metal screen, leads to the largest area of the house, unifying the kitchen, the dining room and the living room. The hall connects to three bedrooms and the bathroom. \ The dining room exits to the terrace with the fireplace, carved in the floor. the ceiling is hollowed out right above it, following the lines of the round cut out in the floor. The gap's presence is almost poetic, as if it's the only passage transferring the smoke to the sky.

CREDITS Architecture: STIPFOLD Project Leader: Beka Pkhakadze Copywriter: Mika Motskobili Location: Abu Dhabi / United Arab Emirates Type: Residential / House Area: 200 sq.m. Year: 2015 Status: Concept

You may also like

MRN Wave
2011
Highgardens
2009
Blackbird
2011
DT 0010
2012
Kuzanov Clinic
2014
Batumi Arena
2013
Orien
2014
Art Academy
2012
Shifter
2015
Sophie Villy - I Told You
2016