Brief
The straight walls of a dining room and a kitchen were curved so that transition between an entrance hall and a living room would feel smoother. To make a case for subtle gradations the living room wall is vertically striped. Lines are applied to few other walls and objects as well. Dark materials in the spacious house are juxtaposed with soft shapes and shades of beige. Intricately entangled lightings are attached to the backlit oval sheets, which are layered on the ceiling.

A fridge is hidden behind the white marble doors that mimic top layer of the kitchen island. Elevated shelves are built into the kitchen and the dining room walls.

Kids’ rooms are executed in delicate colors; sphere and cloud shaped lightings are gently suspended from the ceilings.
Credits​​​​​​​
Project Team 
Beka Pkhakadze / Giorgi Bendelava / Giorgi Tsuladze
Copywriter
Mika Motskobili
Location
Tbilisi / Georgia
Type
Residential Interior
Area
160 m²
Year
2019
Status
In Progress

You may also like