Gazzeli

A view on the city is available on the opposite ends of this penthouse via the large terraces. The spacious apartment, 200 sq. m, was designed to accommodate young owner's idea of having guests over for parties and socializing. The entrance branches out into two halls, through which an eye may catch a city landscape and nature. The left hall leads to the dining room, which is merged with the kitchen, with large windows to the terrace and is furnished with low furniture, so that a visitor may glance at a nature, uninterrupted. The left hall takes you to the other terrace though the bar. The terrace is mostly designated as an entertainment area with transparent pool, open shower and a garden. \ We had a limitation in terms of materials, but spaciousness gave us more freedom of choosing darker colors for the interior. \ A door in the entrance area enters the master bedroom via long see through wardrobe corridor. A bathroom is behind a glass partition and a bathtub sits in an open space, becoming a part of the bedroom. Two guest bedrooms and a bathroom are located near the bar. \ RGB lighting and the light dimmers allow molding of an atmosphere so that it fits the mood.

BRIEF
Design elements of the interior are reduced to minimum, in order to keep the focus on functionality. In accordance to this idea, one big portion of the lighting systems is hang above the working area and another is integrated into the ceiling, as if directing the customer from the entrance to the reception desk. The black tubes, purposed as hangers, simplistically ornament the white walls.
Credits
Project Leader
Beka Pkhakadze
Copywriter
Mika Motskobili

Location
Batumi / Georgia
Type
Healthcare
Area: 
300 m²
Year
2013
Status
Concept