TSAVKISI HOUSING
Brief
Encompassed by mountains, 1 hectare land is divided into 16 equal parts and each area is allocated to two story house. All the houses have a view on Tbilisi and are only separated from each other by see through fences of vertical metal slabs. Choice of materials for the exteriors was inspired by the surroundings and the desire for the houses to feel like an extension of nature: stones cover the surface of the first floor walls, second floor is folded in whiteness and the roof is covered with grass.

Residents have a shared infinity pool, a cafe and a yard for the kids.
CREDITS
Project Team
Beka Pkhakadze / Giorgi Bendelava / Givi Kakhabrishvili
Copywriter 
Mika Motskobili

Location 
Tbilisi / Georgia
Type
Master Plan / Residential / Housing
Area 
10000 m²
Year
2018
Status
In Progress

You may also like