VISSUR
Brief
The residential building design demonstrates a meticulous focus on integrating green spaces and recreational areas throughout an entire structure; mid section of the first three floors, which are designated for parking, is hollowed out to make space for the trees. A spacious ground floor is apportioned to a recreational zone with a swimming pool and is enclosed by the sliding glass doors. The third floor functions as a recreational area.

A wooden texture paneling emphasizes the prominence of verdancy within the design. Shared rooftop also represents a green zone with a panoramic view of the city.

The building resides in a heavily populated area, but its design and location ensure, that the tenants of the surrounding residential buildings are also able to enjoy the city view.
Project Team
Beka Pkhakadze / Shako Gurgenidze
Copywriter
Mika Motskobili

Client
Location
Tbilisi / Georgia
Type
Residential / Housing
Site
2000 m²
Area
7000 m²
Year
2019
Status
In Progress

Featured on
Aasarchitecture / AECCafe / Archi.news​​​​​​​
A spacious ground floor is apportioned to a recreational zone with a swimming pool and is enclosed by the sliding glass doors
A wooden texture paneling emphasizes the prominence of verdancy within the design
The residential building design demonstrates a meticulous focus on integrating green spaces and recreational areas throughout an entire structure
Shared rooftop also represents a green zone with a panoramic view of the city

You may also like