LENVIX
Brief
The modern oval-shaped building exterior influenced the development of interior aesthetics. The apartment looks over the city through the curved glass walls, through which daylight diligently pierces the space and playfully bounces off of the convexed surfaces of the apartment. The entrance corridor narrows down midway and broadens up eventually into the living room, embracing the daylight with a swinging impact. More secluded rooms of the house are animated with reflective elements like freestanding glass wardrobes and two stainless steel walls in the guest bathroom accentuating the RGB lighting. Stainless steel is reiterated in the kitchen, which can be partitioned from the living room with a sliding door, leaving only a decorative kitchen island exposed.

Four core silhouettes are present throughout the apartment ceilings and the parqueted areas of the floors. These shapes are distilled from the hand-sketched outlines, adding a human touch to the futuristic forms. Wooden floor zones and custom white forms on the ceilings are the cozy blips in the large monochrome surface areas.
Project Team
Beka Pkhakadze / George Bendelava / Giorgi Zakashvili / Niko Malazonia / Ketevan Gogodze / Levan Gogava
Copywriter
Mika Motskobili

Location
Tbilisi / Georgia
Type
Residential Interior
Area
150 m²
Year
2021
Status
Under Construction


Featured on
The modern oval-shaped building exterior influenced the development of interior aesthetics
The entrance corridor narrows down midway and broadens up eventually into the living room, embracing the daylight with a swinging impact
.
.
The apartment looks over the city through the curved glass walls, through which daylight diligently pierces the space and playfully bounces off of the convexed surfaces of the apartment
.
Stainless steel is reiterated in the kitchen, which can be partitioned from the living room with a sliding door, leaving only a decorative kitchen island exposed
.
.
.
.
.
.
.
.
Four core silhouettes are present throughout the apartment ceilings and the parqueted areas of the floors. These shapes are distilled from the hand-sketched outlines, adding a human touch to the futuristic forms
.
.
.
More secluded rooms of the house are animated with reflective elements like freestanding glass wardrobes and two stainless steel walls in the guest bathroom accentuating the RGB lighting
.
.
Wooden floor zones and custom white forms on the ceilings are the cozy blips in the large monochrome surface areas. 
.
.
.
.
.
.

You may also like